2019-04-19 00:43 CEST

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0004073FullContact[All Projects] Generalpublic2019-03-17 18:08
ReporterRobert Meyer 
Assigned ToStingRayProject InfoFull Contact (Team 17)
http://www.whdload.de/games/FullContact.html
 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusassignedResolutionopen 
Summary0004073: The music does not still play correctly at the title screen. Thanks
DescriptionGameVersion: english,pal,2 disks
SlaveVersion: 1.5a from 29.01.2019

The music does not still play correctly at the title screen.
Thanks
TagsNo tags attached.
MachineA1200
CPU68040
CPUSpeed40
ChipSetAGA
GFXCardNone
ChipMem2 MB
FastMem032 MB
WorkbenchOS 3.1.4
KickROM40 - Kick 3.1
KickSoftNone
WHDLoad18.3
importedyes
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

note ~0006710

StingRay (developer)

That's not really a useful report! What does "does not play correctly" mean? What happens?

note ~0006712

Robert Meyer (reporter)

At the intro title screen (Full Contact logo) some sound samples are missing. First it seems no music is playing, after a while you can hear the music, but not with the complete samples. This little problem is on an A1200 68020 68030 68040 CPUs (all tested). The length and speed is correct. It worked fine in version 1.4.

note ~0006750

StingRay (developer)

Confirmed, it's caused by a wrong interrupt patch. Try attached slave, it should fix the problem.

note ~0006751

Robert Meyer (reporter)

It works! Perfect! Thank you!
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2019-02-11 11:03 administrator New Issue
2019-02-11 11:03 administrator Status new => assigned
2019-02-11 11:03 administrator Assigned To => StingRay
2019-02-11 11:14 StingRay Note Added: 0006710
2019-02-15 18:35 Robert Meyer Note Added: 0006712
2019-03-17 15:19 StingRay Note Added: 0006750
2019-03-17 15:20 StingRay File Added: FullContact.slave
2019-03-17 18:08 Robert Meyer Note Added: 0006751
+Issue History