2024-06-21 23:18 CEST

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0004031LeisureSuitLarryEnhanced[WHDLoad Installs Games] slavepublic2019-01-27 11:04
Reporterel_pasi 
Assigned ToJOTDProject InfoLeisure Suit Larry Enhanced (Sierra)
http://www.whdload.de/games/LeisureSuitLarryEnhanced.html
 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionunable to reproduce 
Summary0004031: Protection and age trivia quiz aren't removed
DescriptionProtection and age trivia quiz still seem to be working at least on my setups, so can't access game without luck.
Additional InformationTested with slave 1.1, tried slave 1.0 too and same problem. Also tested with Blizzard 603e-equipped Amiga 1200.
TagsNo tags attached.
MachineA600
CPU68EC020
CPUSpeed33
ChipSetECS
GFXCardNone
ChipMem2 MB
FastMem0 MB
WorkbenchOS 3.9
KickROM40 - Kick 3.1
KickSoftNone
WHDLoad18.4beta
imported
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

note ~0006669

JOTD (developer)

Last edited: 2019-01-25 23:09

View 2 revisions

I just checked and trivia+protection question are skipped on my version

So you probably have another version. Can you share it?

note ~0006670

el_pasi (reporter)

Unfortunately I have no originals. I downloaded it from Retroplay's WHD uploads http://eab.abime.net/showthread.php?t=61028 . There's already installed game (LeisureSuitLarryEnhanced_V1.1), which doesn't bypass protection.

note ~0006677

JOTD (developer)

Very strange as I just tested and it works perfectly...

The version on the site is the same as the one I have here (it's a skidrow crack it seems but it works fine)

Check updated slave that I'm about to release because CUSTOM1 doesn't work

note ~0006679

el_pasi (reporter)

Strange indeed :) Because just tried updated slave, this time with WinUAE and still I have to get correct answers for trivia and protection to continue. Now I have no idea, what am I doing wrong? Could this be related which WHDLoad-version is used?

note ~0006680

JOTD (developer)

I don't think so. Did you pack the "prog" executable? or did you use the install from EAB as-is? Maybe I should add a size check.

note ~0006681

el_pasi (reporter)

Version I use is already installed version from EAB, those Retroplay uploads. Size of "prog"-file is 158032, I assume it's not crunched.

note ~0006682

JOTD (developer)

sorry, not able to reproduce the issue with the same exact data
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2019-01-06 10:43 el_pasi New Issue
2019-01-25 22:24 JOTD Assigned To => JOTD
2019-01-25 22:24 JOTD Status new => assigned
2019-01-25 23:05 JOTD Status assigned => feedback
2019-01-25 23:05 JOTD Note Added: 0006669
2019-01-25 23:09 JOTD Note Edited: 0006669 View Revisions
2019-01-26 10:17 el_pasi Note Added: 0006670
2019-01-26 10:17 el_pasi Status feedback => assigned
2019-01-26 18:30 JOTD File Added: LeisureSuitLarryEnh.slave
2019-01-26 18:30 JOTD Note Added: 0006677
2019-01-26 21:31 el_pasi Note Added: 0006679
2019-01-26 22:02 JOTD Note Added: 0006680
2019-01-27 09:22 el_pasi Note Added: 0006681
2019-01-27 11:04 JOTD Status assigned => closed
2019-01-27 11:04 JOTD Resolution open => unable to reproduce
2019-01-27 11:04 JOTD Note Added: 0006682
+Issue History