2020-10-27 07:59 CET

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002927AddamsFamily[All Projects] Generalpublic2019-05-10 19:46
Reporterrjmacarthur 
Assigned ToCodetapperProject InfoThe Addams Family (Ocean/Paramount Pictures)
http://www.whdload.de/games/AddamsFamily.html
 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusassignedResolutionopen 
Summary0002927: I've been trying to run this on my Amiga with 2MB chip and it doesn't seem to
DescriptionGameVersion: english,pal,2 disks
SlaveVersion: 1.0 from 20.05.2000

I've been trying to run this on my Amiga with 2MB chip and it doesn't seem to load unfortunately.
I noticed the HD and Power LED start flickering at the start which would indicate it is starting to load/OS Swap, but it just stops in a couple of seconds on a black screen.
I also tested it on a WinUAE setup with 2MB chip and it does the same thing.
I've tried all the common WHDLoad tooltypes I can think of but no luck
The old JST version loads but you have to use a really old JST version and Ideally I'd prefer to use the WHDLoad version.
TagsNo tags attached.
MachineA500
CPU68000
CPUSpeed7
ChipSetOCS
GFXCardNone
ChipMem2 MB
FastMem0 MB
WorkbenchOS 3.1
KickROM40 - Kick 3.1
KickSoftNone
WHDLoad17.3beta
importedyes
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

note ~0006830

Retroplay (reporter)

Slave v1.4 beta Codetapper zoned 5 years ago attached.
http://eab.abime.net/showthread.php?t=72293
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-01-24 18:26 administrator New Issue
2014-01-24 18:26 administrator Status new => assigned
2014-01-24 18:26 administrator Assigned To => Codetapper
2019-05-10 19:46 Retroplay File Added: AddamsFamily_v1.4_beta.lha
2019-05-10 19:46 Retroplay Note Added: 0006830
+Issue History