2019-05-24 14:49 CEST

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002904JaguarXJ220[All Projects] Generalpublic2018-04-25 18:00
ReporterStellan 
Assigned ToCFOUProject InfoJaguar XJ-220 (Ocean)
http://www.whdload.de/games/JaguarXJ220.html
 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusassignedResolutionopen 
Summary0002904: After the "Core" logo disappears a disk1 image appears. Seems it wants disk 1.
DescriptionGameVersion: Retroplays pre-install V1.5
SlaveVersion: Version 1.5 (10.05.2013)

After the "Core" logo disappears a disk1 image appears. Seems it wants disk 1. After left mouse click the image goes for about 2 seconds. The disk image version of Jaguar works fine. On EAB someone wrote they haven`t those problems.
TagsNo tags attached.
MachineA1200
CPU68040
CPUSpeed40
ChipSetAGA
GFXCardNone
ChipMem2 MB
FastMem32 MB
WorkbenchOS 3.1
KickROM40 - Kick 3.1
KickSoftSelfmade
WHDLoad17.1
importedyes
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

note ~0003623

Retroplay (reporter)

Here's a video of me running v1.5 Files version on a PFS3-AIO formatted HDF harddisk in WinUAE, with the same setup as my real A1200 where it works too.
http://www.dailymotion.com/video/x192kld_jaguar-xj220-whdload-v1-5-files_videogames

All I can think of is it's an extraction issue, or maybe 040 issue perhaps ?

note ~0006166

Stellan (reporter)

Reminder. Problem still there.
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-12-31 09:27 administrator New Issue
2013-12-31 09:27 administrator Status new => assigned
2013-12-31 09:27 administrator Assigned To => CFOU
2013-12-31 14:48 Retroplay Note Added: 0003623
2018-04-25 18:00 Stellan Note Added: 0006166
+Issue History